غلط املایی عمدی در عنوان رمان تازه مصطفی مستور
- غلط املایی عمدی در عنوان رمان تازه مصطفی مستور
مصطفی مستور، رمان تازه خود را با عنوان «معسومیت» از سوی نشر مرکز روانه بازار کتاب کرد.
این رمان تازه که در حجم 192 صفحه منتشر شده است، از روز شنبه در کتابفروشیهای سراسر کشور در دسترس خواهد بود.
در بخشی از این رمان میخوانیم: «از حیاط خونه که زدم بیرون پیاده رفتم طرف خونه. چنذ قدم که برداشتم باز اون فکر همیشگی اومد سراغم. درست نمیدونم اما از دو سال پیش که مامان و بابا از هم جدا شده بودند، هر وقت مامان را تو حیاط خونه میدیدم اون فکر مسخره میاومد سراغم. منظورم اینه که تا چند روز میخواستم رئیس جمهوری، شهرداری، وکیلی وزیری چیزی بودم و میتونستم دستور بدم یک روز را به اسم «روز عروس» اسمگذاری کنند و تو اون روز همه زنهای شهر از پیر و جوون گرفته تا مجرد و متاهل تا بچه و بزرگ و سالم و مریض و آزاد و زندونی، همه لباس عروس بپوشند و بریزند تو خیابونهای شهر و همه جا را غرق نور کنند.»
این رمان تازه مانند آثار چند سال اخیر این نویسنده از سوی نشر مرکز منتشر شده است.
رمان «معسومیت» در چاپ نخست خود با قیمت 28500 تومان و در قطع پالتویی منتشر شده است.
258243
داستان واقعی 91 دختر و پسری که با ایستادگی به اوج رسیدند
- داستان واقعی 91 دختر و پسری که با ایستادگی به اوج رسیدند
بعد از انتشار کتابهای «داستانهای خوب برای دختران بلندپرواز»، «داستانهای خوب برای دختران بلندپرواز 2» و «داستانهای خوب برای پسران بلندپرواز» در قالب مجموعه «کتابخانه کوچک من» از سوی نشر نو، کتاب «داستانهای خوب برای کودکان بلندپرواز» نیز در قالب همین مجموعه منتشر شد.
چه پسر چه دختر هیچ فرقی نمیکند، همه میتوانند کتاب «داستانهای خوب برای کودکان بلندپرواز» را بخوانند و با قصههای واقعی دختران و پسرانی که با ایستادگی به اوج رسیدند، آشنا شوند.
در این کتاب که به قلم بن بروکس و تصویرگری کوئنتن وینتر با ترجمه امید سهرابینیک و آرزو گودرزی منتشر شده، داستانهای خارقالعادهای درباره پسران، دختران، زنان و مردانی که با تلاش و پشتکار در بهتر کردن دنیا کوشیدهاند، بیان شده است و به مخاطبان انگیزه میدهد که خودشان باشند و تلاش کنند تا به آرزوهایشان برسند.
در هر صفحه از اینکتاب داستان خلاصه شدهای از زندگی 91 مرد یا زن موفق که ایستادگی کردند و سرآمد شدند به همراه تصویری از او در صفحه مقابل ارائه شده است.
آدام ریپون، آدلین تیفانی سوآنا، آنا آخماتووا، آنا نزینگا مبانده، آناندی گوپال جوشی، آندریا بوچلی، آندریا دانبار، اُرویل رایت و ویلبر رایت، استانیسلاو پتروف، اسرینیواسا رامانوجان، اِلن کرافت و ویلیام کرافت، الن مک آرتور، الیزابتِ مجارستان، اما گونزالس، اندرو کارنگی، اندی وارهول، اورسلا کی له گویین، اُوشن وونگ، ایرنا سندلر، ایندیرا راناماگار، ایوان گولگانگ کالی، بیدی میسون، پاپ فرانسیس، پیتر جکسون، تسالی، تو یویو، جان براد بِرن، جان بویهگا، جسیکا کاکس، جک جانسون، جیمی چادویک، خوانا انیس د لا کروز، دکتر سوس، دنگ آدوت، دوبری دوبریف، دوروتی دیتریش، رابرت اسمیت، رایان وایت، رزی اسؤال پاپ، روندا روسی، زولما براندونی دِ گاسپارینی، ژان دارک، ژولیت گوردون لو، سارو برایرلی، سالی راید و... نام شخصیتهایی است که در این کتاب به آنها پرداخته شده است.
نشر نو، کتاب «داستانهای خوب برای کودکان بلندپرواز» را در قالب 192 صفحه مصور، با شمارگان سه هزارو 300 نسخه و قیمت 45 هزار تومان منتشر کرده است.
5757
ماجرای گروگانگیری سه مرد روستایی چه بود؟
- ماجرای گروگانگیری سه مرد روستایی چه بود؟
سردار احمد طاهری جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان در تشریح جزئیات این خبر گفت: با دریافت گزارشی مبنی بر گروگان گرفته شدن 3 مرد در روستای "هیتَک" شهرستان ایرانشهر، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: در تحقیقات اولیه مشخص شد، گروگانگیران که با مسئول یکی از کمپ های ترک اعتیاد آن شهرستان اختلاف قبلی داشتند به بهانه انتقال یک معتاد برای درمان، با این کمپ تماس گرفتند و 4 نفر از نیروهای این مرکز برای انتقال فرد معتاد در نیمه شب دهم شهریورماه با سواری پراید به روستای هیتک اعزام می شوند.
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: پس از رسیدن نیروهای مرکز ترک اعتیاد به محل، گروگانگیران 3 نفر از سرنشینان پراید را که از خودرو پیاده شده بودند به گروگان گرفتند، از سوی دیگر راننده پراید علی رغم تیراندازی آدم ربایان موفق به فرار شد. گروگانگیران مسلح، 3 سرنشین دیگر خودرو پراید را با خودروهای پژوپارس و 405 به کوه های اطراف روستای هیتک منتقل کردند.
وی با اشاره به اجرای طرح مهار، گفت: ماموران با استفاده از شیوه و شگردهای خاص پلیسی 3 نفر از آدم ربایان را شناسایی و در عملیاتی ضربتی به صورت جداگانه در مخفیگاههایشان دستگیر کردند.
طاهری تصریح کرد: آدم ربایان که از شناسایی خود و دستگیری 3 نفر از همدستانشان مطلع شده بودند، عرصه را بر خود تنگ دیده و گروگان ها را صبح روز یازدهم شهریورماه؛ صحیح و سالم رها کرده و متواری شدند. تحقیقات برای دستگیری سایر متهمان این پرونده ادامه دارد.
کشف کالای قاچاق میلیاردی در ازنا
سردار حاجی محمد مهدیان نسب فرمانده نتظامی استان لرستان از توقیف خودرو پژو 405 و کشف 3 میلیارد ریال کالای قاچاق در ازنا خبر داد و گفت: ماموران کلانتری مرکزی ازنا حین گشت زنی به یک دستگاه خودرو پژو 405 مظنون شدند و با هماهنگی مقام قضائی آن را متوقف کردند.
وی ادامه داد: ماموران در بازرسی از خودرو مذکور 510 عدد آدکلن و 3 هزار و 585 انواع عینک خارجی قاچاق کشف که کارشناسان ارزش این محموله قاچاق را 3 میلیارد ریال برآورد کردند. یک نفر در این رابطه دستگیر که با تشکیل پرونده به مراجع ذی صلاح معرفی شد.
کشف محموله میلیاردی مکمل دارویی دام در اصفهان
سرهنگ حسین ترکیان سرپرست پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از کشف محموله مکمل دارویی دام به ارزش یک میلیارد ریال خبر داد و گفت: کارآگاهان اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی اصفهان مطلع شدند فردی اقدام به دپوی مکمل دارویی دام در یک انبار می کند که بررسی موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: پس از کسب مجوز قضائی در بازرسی از انبار مذکور، 52کیسه مکمل دارویی دام کشف شد که مالک مدارک گمرکی را ارائه نداد. یک نفر در این رابطه دستگیر شد.
ترکیان افزود: ارزش محموله کشف شده طبق نظر کارشناسان مربوطه یک میلیارد ریال برآرد شده که پس از طی مراحل قانونی به اداره اموال تملیکی استان تحویل شد.
توقیف کامیون حامل بیش از 25 تن شکر قاچاق در کامیاران
سردار علی آزادی فرمانده انتظامی استان کردستان از توقیف کامیون حامل بیش از 25 تن شکر قاچاق توسط ماموران انتظامی شهرستان کامیاران خبر داد و گفت: ماموران انتظامی کامیاران حین کنترل خودروهای عبوری در محورهای مواصلاتی شهرستان کامیاران به کامیون کشنده حامل بار مشکوک و آن را طی یک عملیات متوقف کردند.
وی افزود: با هماهنگی قضائی در بازرسی از کامیون مذکور 25 تن و 250 کیلو شکر قاچاق فاقد مجوز گمرکی کشف شد.
فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه در این رابطه یک نفر دستگیر شد، گفت: کارشناسان ارزش محموله مکشوفه را بیش از یک میلیارد و 500 میلیون ریال برآورد کرده اند.
کشف بیش از2 تن خامه غیربهداشتی
سرهنگ رحمان عبدی فرمانده انتظامی عجب شیر استان آذربایجان شرقی از کشف بیش از2 تن خامه غیربهداشتی خبر داد و گفت: ماموران یگان امداد شهرستان عجب شیر، حین گشت زنی و کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه کامیونت باری ایسوزو مشکوک و آن را متوقف کردند.
وی ادامه داد: ماموران در بازرسی از این کامیون 2 هزار و 300 کیلوگرم خامه حیوانی غیر بهداشتی و فاقدمجوز به ارزش 700میلیون ریال کشف کردند؛ در این رابطه یک نفر دستگیر شد.
توقیف 13 دستگاه کامیون حامل سوخت قاچاق
سرهنگ آذربرزین بابایی فرمانده هنگ مرزی پیرانشهر از توقیف 13 دستگاه کامیون حامل 33 هزار لیتر سوخت قاچاق به ارزش 2 میلیارد و 250 میلیون ریال در پایانه مرزی تمرچین خبر داد.
وی افزود: مرزبانان پست کنترل مرزی تمرچین حین کنترل خودروهای عبوری از پایانه، به تعدادی کامیون حامل بار مشکوک شدند که برای بیشتر موضوع آنها را متوقف کردند. مرزبانان در بررسی از 13 دستگاه کامیون، موفق به کشف 33 هزار لیتر سوخت قاچاق از قاچاقچیان حین خروج از کشور شدند.
فرمانده هنگ مرزی پیرانشهر با اشاره به دستگیری 13 قاچاقچی و توقیف 13 دستگاه کامیون، گفت: کارشناسان ارزش سوخت کشف شده را 2 میلیارد و 250 میلیون ریال برآورد کردند که پس از تشکیل پرونده به همراه متهمان و خودروهای توقیفی تحویل مراجع قضائی شدند.
کشف بیش از 2 کیلوگرم طلای خارجی قاچاق
سردارحاجی محمد مهدیان نسب فرمانده انتظامی استان لرستان از کشف بیش از 2 کیلو گرم طلای خارجی قاچاق در الیگودرز خبر داد و گفت: در راستای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ماموران ایست و بازرسی خمه حین کنترل محور اصفهان – الیگودرز به یک دستگاه اتوبوس مظنون شده و آن را متوقف کردند.
این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه در بازرسی از این اتوبوس2 کیلو و 320 گرم طلای خارجی قاچاق کشف شد. گفت: کارشناسان ارزش طلاهای مکشوفه ( سرویس ، النگو و دستبند) بدون اجرت ساخت را 9 میلیارد و 540 میلیون ریال برآورد کردند و فرد خاطی با تشکیل پرونده به مراجع ذی صلاح معرفی شد .
فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به اینکه متهم قصد انتقال و فروش طلاهای مکشوفه را در استان های جنوبی داشت، افزود: در این رابطه یک متهم دستگیر که با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شد.
4747
اصلاح قانون مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر تا پایان سال
- اصلاح قانون مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر تا پایان سال
اسکندر مومنی، دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر، صبح امروز در حاشیه همایش فصلی دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استانهای سراسر کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نشست امروز برای موضوع پیشگیری برگزار شد و طرح یاری گران زندگی نیز با همین مضمون اجرایی شده است. این طرح شامل همه نهادهای فرهنگ ساز و مردم می شود اما با توجه به نقش مهم آموزش و پرورش، تفاهمی با این وزارتخانه امضا کردیم تا دانش آموزان شناسایی شوند.
وی افزود: در منطقه ای زندگی می کنیم که توسعه مواد مخدر در قالب های مختلف فراوان است و هر روز شاهد تولید مواد مختلف جدید صنعتی هستیم و امروزه با افزایش تولید ماده مخدر شیشه هستیم.
مومنی تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش نقش اصلی را در طرح یاریگران زندگی دارد و امیدواریم اقدامات پیشگیرانه آنها مثمرثمر واقع شود. یک دستورالعمل کلی نیز با همکاری وزارت علوم تدوین خواهد شد.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: گروه های مرجع و تشکل های مختلف را نیز داریم تا این افراد با توجه به تاثیری که روی مردم دارند اقدامات آگاه بخشی خود را انجام دهند. در این راه از ورزشکاران و هنرمندان نیز استفاده خواهد شد و ما معتقدیم اگر همه نهادها وارد عمل شوند موضوع مواد مخدر حل خواهد شد.
وی ادامه داد: قوانین ما باید اصلاح شود و پیش نویس هایی آماده شده است و امیدواریم با اصلاح برخی از قوانین، شاهد اتفاقات خوبی باشیم. ضربه زدن به بنیان های اقتصادی قاچاقچیان یکی از مواردی است که باید قانون مربوط به آن اصلاح شود و از طرفی در خصوص نگهداری معتادان در کمپ ها نیز باید قانون اصلاح شود و قطعا 6 ماه زمان مناسبی برای سم زدایی معتادان نیست و معتقدیم زمان نگهداری معتادان باید به دو سال برسد. موضوع بعدی خرده فروشان هستند که بعد از چند روز دستگیری، رها می شوند و ما معتقدیم که خرده فروشان نیز باید مانند معتادان ساماندهی شوند. اصلاح قانون تا پایان سال صورت خواهد گرفت.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد: ایران اسلامی امنیت را یکپارچه می بیند و اقدامات خود را انجام می دهد اما کشورهای غربی فقط تشکر می کنند و ما معتقدیم که آنها نیز باید به وظایف خود در حوزه مبارزه با مواد مخدر عمل کنند.
وی در خصوص توزیع متادون گفت: وزارت بهداشت به هر جمع بندی برسد همان موضوع اجرایی خواهد شد و در جلسه کمیته آتی درمان در این مورد تصمیم گیری خواهد شد.
سردار مومنی در پایان گفت: طی 10 سال گذشته سالانه 5 درصد افزایش شیوع مواد مخدر داشته ایم.
235212
چگونه خشونت را کاهش دهیم؟
- چگونه خشونت را کاهش دهیم؟
کاهش خشونت در هر کشور به عنوان یکی از آسیب های اجتماعی که سبب تضییع سرمایه های ملی است؛ بی تردید از مهم ترین اهداف به شمار می رود. پرخاشگری و نزاع های خیابانی که با هر یک از فشارهای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی در سطح فردی و اجتماعی تشدید می شود و سلامت روانی جوامع را تهدید می کند، به اعتقاد بسیاری از کارشناسان اجتماعی از طریق آگاهسازی جامعه و وضع برخی از قوانین و مقررات در این زمینه قابل سازماندهی است.
براساس آمار سازمان پزشکی قانونی کشور؛ شمار مراجعان نزاع در جامعه در 4 ماه نخست سال 1398 برابر با 215 هزار و 643 نفر برآورد شده است؛ که از این تعداد 69 هزار و 774 نفر را مردان و 145 هزار و 869 نفر را زنان تشکیل می دهند؛ بر اساس این آمار همچنین شمار نزاع در پایتخت برابر با 36 هزار و 182 نفر است. براساس آمار سازمان پزشکی قانونی کشور؛ شمار مراجعان نزاع در جامعه در 4 ماه نخست سال 1398 برابر با 215 هزار و 643 نفر برآورد شده است؛ که از این تعداد 69 هزار و 774 نفر را مردان و 145 هزار و 869 نفر را زنان تشکیل می دهند؛ بر اساس این آمار همچنین شمار نزاع در پایتخت برابر با 36 هزار و 182 نفر است.
به منظور کاهش و رفع این آسیب در برخی از استان های کشور نیز از جمله بوشهر و ایلام طرح پیشگیری از خشونت با هدف شناسایی علل موثر بر این پدیده و همچنین جلوگیری از اختلال در نظم عمومی تدوین شده است.
مرضیه ابراهیمی، تحلیل گر مسائل اجتماعی در این رابطه به خبرنگار گروه اجتماعی ایرنا گفت: خشونت در حقیقت یک نوع آسیب رسانی عمدی به هنگام افزایش فشارهای اجتماعی است که جنبه های متعدد جسمی، روحی، روانی و اجتماعی را در بر می گیرد.
وی افزود: مولفه های متعددی در گسترش آسیب اجتماعی خشونت ایفای نقش می کند؛ بسیاری از صاحب نظران خشونت را محصول شرایط نامساعد اقتصادی عنوان می کنند. این مهم براساس تجربه بسیاری از کشورها نباید به طور تک بعدی (تک علتی) بررسی شود؛ چراکه در بسیاری از مواقع با وجود شرایط اقتصادی مساعد نیز نرخ های قابل توجهی از خشونت در جامعه دیده می شود.
ابراهیمی تصریح کرد: یکی از مهم ترین عوامل موثر در گسترش خشونت (نزاع های خیابانی) عوامل روحی - روانی و برخی از اختلال های روانی است؛ اگرچه این مولفه نیز بی تردید تحت تاثیر مسائل اجتماعی است. به عنوان مثال خشونت در محیط خانواده و همچنین فقدان فرهنگ تعامل و گفت وگو تاب آوری اجتماعی را کاهش می دهد و در نتیجه این امر خشونت اجتماعی افزایش می یابد.
به عقیده وی؛ دنیای امروز نیازمند کسب مهارت های زندگی از جمله حل مساله و کنترل خشم به جهت کاهش خشونت است. ناهنجاری های اجتماعی به مانند قوانین و هنجارهای اجتماعی قابل یادگیری است؛ در نتیجه این مهم بسیاری از خشونت ها، نزاع و پرخاشگری ها به دلیل مشاهده این کنش در روند جامعه پذیری در نهادهای اجتماعی است.
به گفته ابراهیمی در واقع بروز خشونت در دوران جامعه پذیری سبب بازتولید این رفتار در جامعه در سال های آتی می شود.
وی افزود: در برخی از مواقع نیز افراد به منظور دستیابی به اهداف مورد نظر راهی جز بروز خشونت نمی یابند؛ براین اساس در حوزه تعارضات میان فردی، باید بر مهارت های حل مساله و یادگیری این مهم در جامعه تاکید کرد. : قوانین و مقررات جوامع و ضمانت اجرای آن ها نیز در کاهش و رفع این آسیب تاثیرگذار است؛ چراکه اگر قوانین کشور از حقوق افراد حمایت و افراد اطمینان یابند که حقوق آن ها ضایع نمی شود؛ یا در صورت تخطی از هنجارهای اجتماعی مجازات می شوند؛ به طور حتم به خشونت متوسل نمی شوند.
گسترش خشونت در جامعه اعتماد اجتماعی را کاهش می دهد
این جامعه شناس در ادامه به عوارض این آسیب اشاره کرد و گفت: گسترش خشونت در یک جامعه سرمایه های اجتماعی و همچنین سلامت روانی را کاهش می دهد. ظرفیت های ارتباطی موثر و تحقق اهداف متعالی در یک جامعه خشن تضییع می شود و نیروی انسانی برای دستیابی به اهداف از راهکارهای غیرمشروع (غیرمقبول) استفاده می کند.
ابراهیمی یادآور شد: این امر همچنین سبب کاهش اعتماد اجتماعی و سوءظن در کشور می شود؛ نیروی انسانی در منافع مشترک با یکدیگر مشارکت نمی کنند و در نتیجه این امر جامعه منسج شکل نمی گیرد.
به گفته این کارشناس اجتماعی در یک جامعه غیرمنسجم رفتارها غیرقابل پیش بینی است و هر یک از افراد جامعه علیه دیگری اقدام میکند انجام پژوهش های منظم و مستمر کیفی و همچنین برنامه ریزی و سیاست گذاری در این رابطه را از راهکارهای اساسی به منظور کاهش و رفع این آسیب اجتماعی عنوان کرد و گفت: آگاهی بخشی به کنشگران اجتماعی به منظور حل چالش ها؛ کاهش مولفه های خشونت؛ رفع بی تفاوتی های اجتماعی و فرهنگ سازی در این خصوص از دیگر عوامل موثر در کاهش خشونت و نزاع های اجتماعی است.
خشونت؛ آسیب حیاتی سرکوب نیاز
بنفشه مهاجرانی یک کارشناس روان شناسی نیز خشونت را یک نوع هیجان ویران گر تلقی کرد و گفت: یکی از اساسی ترین دلایل بروز خشونت در هر جامعه عدم تحقق خواست ها و نیازهای فردی و اجتماعی است.
وی با اشاره به این مهم که بیتوجهی نسبت به مسائل جمعی نیز یک نوع خشونت است؛ افزود: با سرکوب نیازها، خشونت یک اهرم به منظور دستیابی به اهداف تلقی می شود. به عبارت دیگر؛ افراد با بروز پرخاشگری احساس به استیفاء حقوق پیدا می کنند. تربیت خانوادگی نیز در بروز این خشونت تاثیرگذار است. درگیری های شخصی والدین و رهاسازی فرزندان سبب سرکوب نیازهای کودکان، نوجوانان و جوانان و این امر موجب بروز پرخاشگری و خشونت در سال های می شود.
مهاجرانی افزود: حضور افراد پرخاشگر در جامعه بی تردید سبب آسیب های اجتماعی بسیاری نظیر درگیری های فیزیکی؛ قتل؛ اعتیاد می شود. خشونت باید به طور سازنده مورد بهره برداری قرار گیرد. تربیت صحیح فرزندان؛ بهره گیری از فرهنگ تعامل و گفت وگو، آموزش چگونگی رفتار در مقابله با خشونتگران از طریق کارگاه های آموزشی، دفترچه های راهنما، فیلم های سینمایی، سریال در کاهش خشونت و پرخاشگری موثر است.
خشونت؛ یک ناسلامتی روانی
"سید یعقوب موسوی" تحلیل گر مسائل اجتماعی نیز خشونت را یک ناسلامتی روانی عنوان کرد و گفت: سرکوب خواست ها، آرمان و آرزوهای فردی در هر جامعه سبب بروز خشونت می شود. به عبارت دیگر اگر دستیابی به نیازها از طریق راهکارهای قانونی و مشروع محقق نشود؛ بی تردید جامعه برای دستیابی بدان به پرخاشگری و خشونت متوسل می شود.
به عقیده موسوی این آسیب اجتماعی (خشونت) در سطح فردی و اجتماعی کشور را از دستیابی به اهداف متعالی دور می سازد. این آسیب دستاورد دنیای مدرن است. خشونت و پرخاشگری در دهه های پیشین نیز مشاهده می شد؛ اما توسعه و گسترش آن در سال های اخیر کارکرد دنیای مدرن محسوب می شود.
این جامعه شناس با اشاره به فرهنگ سازی در این زمینه یادآور شد: فقدان صد درصدی خشونت در جوامع یک امر آرمانی به شمار می رود؛ اما به طور حتم با فرهنگ سازی در این زمینه باید در جهت کاهش این مهم قدم برداشت.
2347212
.: Weblog Themes By Pichak :.